dimecres, d’abril 21, 2010

excursió a Punta Catirina





































































La darrera excursió del centre escursionista de l’Alguer va ser diumenge passat al Mont Albo al centre de l’illa de Sardenya a prop del poble de Lula (Nu).
Vam pujar des d’una alçaria de 600 mt fins a Punta Catirina 1127 mt. al llarg d’un recorregut que pareixia un paisatge llunar.Llàstima que a dalt hi fos la boira que ens va amagar l’espectacle del mirador de la sencera cadena muntanyenca. A la tornada vam agafar un camí colorat per les flors que ens va conduir a un altre paisatge més vert i selvatge com un’ oasi encantadora al mig d’un desert.
Vam consumar els nostres entrepans sobre pedres gigants amb el gust de saborejar també el nostre voltant de roques càlcaries sota un cel que a poc a poc va desdevenir blau.
Durant el recorregut vam veure també unes Pinnette ( cases dels pastors) i moltes cabres. En aquesta zona hi viuen els mufloni o cabres selvatges i la rara àguila del Bonelli.
Vam acabar l’excursió amb la visita a l’antic santuari de S.Francesc a la falda del mont on al setembre s’hi festeja nostra Senyora del miracle.

6 comentaris:

Cèlia ha dit...

Una sortida preciosa, com totes les que feu al centre excursionista de l'Alguer. I el paisatge realment molt casolà! (he, he, vull dir que sí, molt lunar! i tant!)

onatge ha dit...

Veritablement la teva vida és una excursió pel món...

Una abraçada.
onatge

Lliri blanc ha dit...

Hola Cèlia..si ,per un instant he cregut d'estar sobre la lluna. he somiat amb ulls oberts! :)

Onatge, una vegada al mes faig una excursio'... només a l'illa.Però aquesta illa és màgica!
Una abraçada també de part meva.

3my78 ha dit...

Che posti :D Sei veramente una sportivona oltre che poetessa fantastica :)

GURMET ha dit...

Et deixo un repte al meu bloc.

Gianna ha dit...

Ciao Lliri pubblico la tua poesia : L'alba di un nuovo giorno.
Baci